Demo: Sutra sastanak u Domoljubnoj koaliciji, bit ćemo premosnica

11.05.2016. 20:49:57

Svakom su vrata otvorena, tko želi Hrvatskoj dobro, a ne da se dijelimo po ideološkim podjelama. Ono što je predsjednica kazala potpisujem do zadnje crte, jer ona jedina očito zna kakvo je stanje u državi, rekao je Demo Saborski zastupnik stranke Bandić Milan 365 Miodrag Demo kazao je u srijedu za Dnevnik N1 televizije kako će oni biti premosnica između Mosta i Domoljubne koalicije. "Mi smo dobili još jednog zastupnika u naš klub u Saboru, sad nas ima pet, uskoro će nas biti šest. Ozbiljno treba shvatiti da ćemo biti premosnica između Mosta i Domoljubne koalicije. Treba se uhvatiti posla i raditi za našu Hrvatsku. Gdje su reforme, ja ih čekam u saborskim klupama, nema ih. Jesu li ovo spinovi da se preuzme odgovornost ili ih uopće nema? Ja čekam kao ozebao sunce da se to obavi. Stranka Milana Bandića ima otvorena vrata za sve", kazao je Demo. Na pitanje računa li sa zastupnicima Mosta, kazao je kako ni s kim još nije razgovarao, pa to ne može tvrditi. "Ja samo čekam. Naš program u gradu Zagrebu je vrlo jasan. Da u ostatku Hrvatske bude barem približno kao u gradu Zagrebu, što se tiče standarda i kvalitete života, ja bih bio sretan čovjek. Ne iseljavaju ljudi iz Zagreba, nego iz ostatka Hrvatske. Ako smo već preuzeli odgovornost, od nas ova Vlada ima još najmanje tri, a najviše šest mjeseci da nešto pokrene". "Svakom su vrata otvorena, tko želi Hrvatskoj dobro, a ne da se dijelimo po ideološkim podjelama. Ono što je predsjednica kazala potpisujem do zadnje crte, jer ona jedina očito zna kakvo je stanje u državi. Pustimo podjele, narod očekuje reforme i strategiju razvoja Hrvatske", kazao je na pitanje bi li mu bilo prihvatljivo da zajedno s Miloradom Pupovcem čine parlamentarnu većinu. Demo je kazao kako sutra imaju sastanak u Domoljubnoj koaliciji i da će biti kako njegov šef odluči. "Idemo dalje, 'ajmo zasukati rukave i napraviti nešto, konačno pokrenuti reforme, a ne ljudima bacati maglu u oči. Svi očekujemo da se konačno nešto pokrene i da krenemo u bolje sutra", zaključio je Demo za N1.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.