Djevojčica (2) iz Rijeke umrla jer je popila veliku količinu antidepresiva?

07.11.2013. 10:37:34

7-11-2013- 9-34-42

Dvogodišnja djevojčica koju su djelatnici Hitne pomoći pronašli mrtvu u stanu zgrade u Rijeci, možda je ipak umrla pod sumnjivim okolnostima.

Uzrok smrti dvogodišnje djevojčice iz Rijeke još uvijek nije službeno objavljen, no Novi list neslužbeno doznaje kako je djevojčica u organizmu imala veću količinu lijekova, isključivo za odrasle koji pripadaju u skupinu antidepresiva. 'Sve što mogu reći jest da se provode izvidi. Kazneno djelo je na štetu djeteta pa se, za sada, nikakvi podaci ne mogu iznositi', rekla je za navedeni list Tea Radovani, zamjenica županijske državne odvjetnice. Rezultati analiza su strogo tajni jer je riječ o djetetu. Inspekcija je početkom tjedna bila u riječkom Centru za socijalnu skrb, na što je upozorila i ministrica socijalne politike i mladih, Milanka Opačić. Njihov izvještaj još uvijek nije poznat. Centar za socijalnu skrb navodno je u više navrata dobio prijavu o problemima i nasilju u ovoj obitelji, a nekoliko su puta i intervenirali. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.