Djevojka (20) poginula nakon što je auto sletio s ceste kod Zaboka

16.05.2013. 10:47:19

S teškim ozljedama prevezena je u zagorsku Opću bolnicu u kojoj je od zbog teških ozljeda preminula

Noćas oko 1.30 sati nakon slijetanja osobnog automobila u Martinišću pokraj Zaboka poginula je 20-godišnja J. K. iz Čreta. S teškim ozljedama prevezena je u zagorsku Opću bolnicu, u kojoj je zbog teških ozljeda preminula. U nesreći su ozlijeđena dva 18-godišnjaka, jedan ima teške ozljede glave koje su opasne za život i prevezen je u KB Sestara milosrdnica u Zagrebu, drugi je lakše ozlijeđen. Uzrok nesreće je prebrza vožnja i alkoholiziranost vozača. Vozač, 20-godišnjak kojemu je izmjereno 1,36 posto promila alkohola, išao je iz smjera Gubaševa prema Krapinskim Toplicama te ga je zbog prebrze vožnje zanijelo – udario je u dvorišnu ogradu koja ga je odbacila te stražnjim dijelom automobila udario u betonski stup električne mreže. I preminula putnica i dvojica ozlijeđenih 18-godišnjaka bili su na stražnjim sjedalima. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.