'Dok sam plivao osjetio sam da mi nešto dira nogu, tada sam osjetio ugriz'

26.07.2013. 17:02:01

Krunoslav Zovko u subotu se kupao u rijeci Dobri na Fanjkovom kupalištu u Zadobarju. Osjetio je da ga ispod nogu nešto dodiruje, snažno gura. Tada je osjetio ugriz na donjoj bočnoj strani leđa.

"Ugrizao me dabar, dobro sam prošao, ali nije mi svejedno", rekao je Krunoslav Zovko . Završio je kaže na hitnoj gdje su mu sanirali ranu, dali antibiotike, a primio je i tri injekcije protiv bjesnoće. Cijelu je stvar, dodaje, prijavio i policiji, a kome god je rekao što mu se dogodilo izazvao bi smijeh, no tog trenutka mu nije bilo do smijeha. "Išao sam plivati, a kada sam se okrenuo kako bi se vratio, osjetio sam ispod nogu da me nešto dodiruje, snažno gura. Tada sam osjetio ugriz na donjoj bočnoj strani leđa. Voda je bila metar dubine. Okrenuo sam se i vidio krv kako mi ide prema kupaćima pa vidim glavu i to smeđu koja je zaronila", ispričao je Zovko za Radio Mrežnicu, dodavši da je u tom trenutku unatoč svom invaliditetu vrlo brzo izašao van preko kopriva i šiblja. Zovko je osoba s 80-postotnim invaliditetom te mu je plivanje jedina fizička aktivnost koju može upražnjavati. Nakon ovog događaja nije siguran da će tako skoro zaplivati. Osim toga, brine i za sigurnost svoje obitelji, suprugu i tri kćeri, koje su također toga dana bile s njim na kupanju. M.I.Š./Radio Mrežnica Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.