Domagoj Vida u Srbiji odgovorio na pitanje o snimci ‘Beograd gori’

23.08.2018. 13:22:24

“Kafana k`o kafana. Ako sam bio tamo, znači da je dobro. Bitno je da su dobri ljudi tamo, ali ne želim pričati o svom privatnom životu”, rekao je hrvatski reprezentativac, Domagoj Vida, u odgovoru na pitanje u Beogradu gdje njegov Bešiktaš gostuje u play-offu Europske lige te igra protiv Partizana. Naime, novinari su u Beogradu podsjetili hrvatskog reprezentativca, Domagoja Vidu, na završnicu SP-a u Rusiji i činjenicu da je hrvatski stoper nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije u četvrtfinalu SP-a uzviknuo između ostaloga i”Slava Ukrajini”, zbog čega je i zaradio upozorenje od FIFA-, dok je pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, Ognjen Vukojević, zbog istih razloga potjeran iz reprezentacije. Na drugoj je snimci Vida bio s Ivicem Olićem, jednom od legendi hrvatskog nogometa i bivšim reprezentativcem. “Ajmo kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini, Beograd gori, ‘ajmo”, rekao je tada izuzetno razdragani i zbog pobjede presretni te veseli Vida, držeći bocu piva u ruci. Na kraju snimke pozdravio je gazdu gostionice. Radi se o gostionici u Kijevu, koju je Domagoj često posjećivao dok je igrao nogomet za kijevski Dinamo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.