Domovinski rat temelj je hrvatske države!

09.04.2021. 18:19:00

Hrvatska stranka prava primorana je reagirati na čin koji se danas dogodio u Splitu u kojem je sudjelovala grupa  predstavnika stranaka i udruga lijevog političkog spektra, preciznije antihrvatski opredjeljenih političkih opcija. Kao temelj svog predizbornog nastupa istaknuli su transparent s kojim poručuju da je antifašizam temelj hrvatske države.

 Drage drugarice i drugovi, štovatelji zločinačkog komunističkog sistema, iako po viđenom na slikama imate pozamašan broj godina ipak vas moramo upoznati  s temeljnim činjenicama.

Temelj moderne i suverene hrvatske države jest obrambeni i oslobodilački Domovinski rat zahvaljujući kojem danas živimo u slobodnoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj. Tisuće najhrabrijih hrvatskih sinova i kćeri svoje živote ugradilo je u temelje naše države stoga vam nitko ne daje za pravo omalovažavati Domovinski rat što opetovano i ustrajno činite.

Umjesto da se bavite suštinskim problemima našega grada vi ste ustrajni u prodavanju demagogije o antifašizmu kao temelju hrvatske države. Novac koji vaše stranke i udruge dobivaju iz gradskog i državnog proračuna nažalost se troši na ovakve bezvrijedne perfomanse u kojima bezuspješno pokušavate skupiti jeftine političke poene.

Ono što vam možemo poručiti jest da smo uvijek bili spremni za svoj grad, dom i domovinu, a vi koji to niste nažalost taj osjećaj nikada nećete moći razumjeti.

  

HSP Split

Marijo Popović

 

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: D.Š.Š./Foto: fah

Autor: