Doznajte kakvo vas vrijeme očekuje!

07.06.2013. 08:17:30

Polako nam se vrijeme ipak popravlja - toplije je nego proteklih dana, a češća su i sunčana razdoblja. Najviše sunca ima na Jadranu, pogotovo južnom dijelu, a tako slično ostat će i sljedećih nekoliko dana. Još neko vrijeme imat ćemo i pljuskove - barem što se tiče unutrašnjosti gdje će se i dalje zadržati promjenjivo i nestabilno sve do ponedjeljka. Ipak, bit će to samo povremeni pljuskovi i to uz temperature oko 25 stupnjeva ili čak koji stupanj više. Vremenska prognoza za sutra Što se tiče kopnenih krajeva, čeka nas ponovno dosta oblačno jutro, a samo povremeno moguća je i slaba kiša. Temperatura će se kretati oko 13 stupnjeva. Na Jadranu će biti uglavnom sunčano, uz temperaturu oko 17 stupnjeva i slab sjeverozapadnjak. Sutra poslijepodne u unutrašnjosti bit će vrlo slično današnjem vremenu - bit će dosta sunčanih razdoblja, ali povremeno su opet mogući i pljuskovi, uglavnom slabi. Temperatura će biti vrlo slična današnjoj, oko 22 stupnja, ali uz dosta sunca i vlage. >> Vremenska prognoza: I dalje nas očekuje nestabilno vrijeme Sunčano će biti i u zapadnim krajevima, ali uglavnom u gorskoj Hrvatskoj i u unutrašnjosti Istre i sutra može biti poslijepodnevnih pljuskova i grmljavine. Na Jadranu sunčano uz malu naoblaku, a temperatura od 19 u gorju do najviše 24 stupnja Celzijeva. I na jugu će biti sunčano, a mogućnost za jači razvoj oblaka i grmljavinu najveća je u zaleđu. Puhat će slab i umjeren sjeverozapadnjak, a najviša dnevna temperatura bit će oko 25 stupnjeva Celzijevih. Vremenska prognoza za sljedeća tri dana Na kopnu će se idućih dana nastavit barem djelomice sunčano, ali ipak još uvijek ne i posve stabilno vrijeme. Pogađate - to i dalje znači povremene pljuskove i grmljavinu uglavnom u subotu i opet u ponedjeljak. Dobra vijest je da će biti još malo toplije. Na Jadranu će biti sunčano, toplo vrijeme koje konačno izgleda kao ljeto. Mogućnost za neki lokalni pljusak postoji na sjevernom dijelu, pogotovo u ponedjeljak. Zapuhat će jugo i jugozapadnjak Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.