DRAGO PRGOMET O PROSVJEDIMA: Nesigurnost vlada zagrebačkim ulicama, taoci smo Karamarka i Milanovića

15.03.2015. 15:16:49

Drago Prgomet iznio je svoj stav o braniteljskim i antibraniteljskim prosvjedima. Bivši HDZ-ovac Drago Prgomet na svojem Facebook profilu komentirao je prosvjed i antiprosvjed održan u Zagrebu. Kako je rekao, oni su potvrda njegove tvrdnje da nesigurnost počinje vladati zagrebačkim ulicama. - Jučerašnji prosvjed i anti-prosvjed potvrda je onog što sam davno govorio: nesigurnost počinje vladati zagrebačkim ulicama. Upozoravao sam i na opasnost od mogućih incidenata. Sve je to posljedica isključivosti i nedostatka volje za razgovor. I Karamarko i Milanović bježe od dijaloga i odgovornosti. Iz dana u dan dokazuju da im je pobjeda na izborima važnija od budućnosti zemlje. Treba li Hrvatskoj "događanje naroda"? Je li ovo način kako ćemo zaposliti stotine tisuća nezaposlenih i odgovoriti desetine tisuća mladih ljudi koji razmišljaju o odlasku iz Hrvatske? Želimo li Hrvatsku u kojoj ne smijemo vlastitu djecu u sred bijela dana poslati u centar Zagreba? Trebamo li biti taoci takvih politika? Trebaju li nam takvi političari- zapitao se Prgomet. Podsjetimo, doktor Drago Prgomet koncem veljače dao je ostavku na mjesto zamjenika predsjednika HDZ-a, a tada je napustio stranku. Prije toga više puta izražavao je nezadovoljstov načinom na koji šef najveće oporbene stranke Tomislav Karamarko upravlja HDZ-om.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.