Državni čelnici razgovarali o redovitim unutarnjim i vanjskopolitičkim temama

02.02.2018. 10:20:03

Predsjednici države, Vlade i Sabora održali su u četvrtak navečer na Pantovčaku sastanak na kojem su razgovarali o redovitim unutarnjim i vanjskopolitičkim temama. Iako nije bilo službenih potvrda ni na jednoj od adresa, predsjednica Republike, premijer i predsjednik Sabora redovito se sastaju, pa i današnji susret nije tretiran kao izvanredan sastanak. Neslužbeno se doznaje da je "na stolu" bio čitav niz zanimljivih pitanja - od "rotacije" veleposlanika preko konačne odluke o kupnji višenamjenskog borbenog zrakoplova do graničnog spora sa Slovenijom. Naravno, dio razgovora posvećen je skorom dolasku srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića u Zagreb, koji u Hrvatsku dolazi na poziv predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a susret će se i s premijerom Andrejom Plenkovićem te predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.