DUBROVČANI BOJKOTIRALI JOSIPOVIĆA: Na Stradunu ga nije dočekao skoro nitko...

16.12.2014. 11:27:08

Predsjednički kandidat Ivo Josipović jučer je obilazio Dubrovačko neretvanske županije. Nakon što je obišao Cavtat svratio je u Dubrovnik gdje ga, baš kao i u Cavtatu, nije dočekao doslovce - nitko. Predsjednik je nazočnim novinarima protokolarno izjavio 'kako mu je zadovoljstvo što je na jugu Hrvatske gdje se uvijek događa nešto vrijedno i zanimljivo što obilježava kvalitetu života i turizma u Dubrovniku'. Ako je suditi po 'dočeku' u Dubrovniku, predsjedničkom kandidatu Ivi Josipoviću na narednim predsjedničkim izborima ne piše se dobro. Naime, nakon što su mediji prenijeli vijest te objavili fotografije o posjetu ovog predsjedničkog kandidata krajnjem jugu Hrvatske, mnogi su komentirali kako gospodina Josipovića, ako se izuzme desetak protokolarnih osoba, nije dočekao praktično nitko. Iako su mediji danima najavljivali ovaj događaj, a protokol predsjednika Josipovića sa desetinama mailova bombardirao dubrovačke redakcije, mnogi su ostali iznenađeni kada su vidjeli fotografije sa Straduna koje su objavili dubrovački mediji, na kojima se jasno vidi kako predsjednika Josipovića, skupa sa njegovom pratnjom, nitko 'ne obada'. Naime, kako se vidi na fotografijama, osim nešto starije 'čejadi' i najuže pratnje predsjedničkog kandidata, na Sradunu nije bilo skoro nikoga tko bi ga pozdravio, ili mu barem poželio sreću na narednim predsjedničkim izborima. U pratnji su bili Tatjana Šimac Bonačić, zatim njegova glasnogovornica Mladenka Šarić, predsjednik dubrovačkog SDP-a, Mladen Gojun, zatim predsjednik SDP-a DNŽ, Davor Penić, kao i Valentin Dujmović te Korčulanin Mladen Mareljić. Osim njih, u pratnji se našlo i nekoliko mladih 'SKOJ-evaca'... I, što bi rekla Tatjana Šimac Bonačić, 'tu ga veži'... Radi li se o propustu protokola, ili su lokalni SDP-ovci posve podbacili, ili su Dubrovčani namjerno bojkotirali ovog predsjedničkog kandidata, ostaje za vidjeti. Bilo kako bilo, nije danas bilo lijepo vidjeti kako predsjednički kandidat, i još uvijek aktualni predsjednik Republike Hrvatske, posve sam šeta Stradunom. Kandidat Josipović, u pratnji predsjednika dubrovačkog SDP-a Mladena Gojuna i gradonačelnika Andra Vlahušića, navodno će obići i klizalište za djecu u gradskoj luci, a posjet Dubrovniku trebao bi biti završen u Lazaretima, gdje se ovom predsjedničkom kandidatu treba pridružiti ministrica (ne)kulture Andrea Zlatar Violić. Nadamo se kako će Ivo Josipović u Lazaretima biti bolje sreće.... Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.