Dubrovnik – U pucnjavi ranjen 28-godišnjak, napadači u bijegu

18.07.2019. 11:41:41

U pucnjavi iz vatrenog oružja, koja se dogodila u četvrtak 45 minuta poslije ponoći u dubrovačkom naselju Ploče, ozlijeđen je 28-godišnjak, a za dva počinitelja se traga, izvijestila je u četvrtak dubrovačka policija. Iz policije ističu kako je pucnjavi prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. „Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji”, stoji u priopćenju. Nakon ukazane liječničke pomoći ranjeni je 28-godišnjak prevezen u dubrovačku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. Ravnatelj bolnice  Marijo Bekić rekao je za Hinu da je 28-godišnjak stabilno i izvan životne opasnosti. „Propucan je u obje noge. Zadobio je ustrijelnu ranu natkoljenice i prostrijelnu ranu potkoljenice. Operativno je zbrinut i smješten na Ortopedsko-traumatološkom odjelu”, objasnio je Bekić. Lokalni mediji navode da je ozlijeđeni mladić taksist.

(Hina) fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.