Đuro Glogoški: Crkva je prepoznala istinu i ostala uz branitelje

07.11.2014. 19:20:20

Glogoški je još kazao da će oni koji su doveli do ove situacije morati ovu situaciju i riješiti – Došli smo prenijeti istinu o hrvatskim braniteljima od Domovinskog rata do današnjeg dana i tko braniteljima stvara probleme. Crkva je tu istinu prepoznala i nadalje ostala uz hrvatske branitelje – kazao je to večeras predsjednik Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata, Đuro Glogoški izašavši sa susreta s kardinalom Josipom Bozanićem u nadbiskupskom dvoru, a susret je trajao sat i pol. Glogoški je još kazao da će oni koji su doveli do ove situacije morati ovu situaciju i riješiti. No, na pitanje novinara tko je pozvao na susret, je li poziv došao od kardinala ili su branitelji tražili susret s njim, Glogoški nije odgovorio. Također, na isto pitanje nije odgovorio i susret nije komentirao ni pomoćni biskup Valentin Pozaić koji je branitelje i dočekao uoči susreta te ih ispratio nakon što je razgovor završio. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.