Đuro Glogoški potvrdio: Razmišljamo o prekidu prosvjeda

05.12.2015. 18:47:44

Očito je da nikoga ne zanima da se riješi problem braniteljske populacije. Sve drugo je prioritet osim branitelja. Branitelji i invalidi Domovinskog rata, koji 412 dana prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja, tražeći smjenu resornog ministra Predraga Matića i dvojice njegovih suradnika te bolji odnos institucija prema braniteljskoj populaciji, razmišljaju o prekidu prosvjeda i rastavljanju prosvjedničkog šatora, rekao je Hini jedan od vođa tog prosvjeda Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100 postotnih invalida Domovinskog rata prve skupine. "Razmišljamo o prekidu prosvjeda, ali ne znamo još kad ćemo to učiniti", potvrdio je Glogoški. Naglasio je da, s obzirom na sadašnju političku situaciju u zemlji, u kojoj se političari ne mogu dogovoriti, branitelji i invalidi razmišljaju o odlasku iz Savske. Glogoški je napomenuo da ih, nakon izbora, nitko od političkih stranka nije kontaktirao. "Očito je da nikoga ne zanima da se riješi problem braniteljske populacije. Sve drugo je prioritet osim branitelja", ustvrdio je. Također je najavio da će branitelji iz Savske, i kada završe prosvjed, nastaviti s radom, sve u cilju rješavanja braniteljskih i stradalničkih problema, o čemu će se, kaže, dogovoriti u nekoliko idućih dana.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.