EKSKLUZIVNO: DOKAZ - MINISTAR BRANITELJA PREDRAG MATIĆ UHVAĆEN U LAŽI i OBMANAMA !

06.09.2013. 08:58:03

Ovo što vidite je deset potpisa članova Savjeta ministra branitelja Predraga Matića.

Iz potpisanih izjava razvidno je da su svi netom potpisani bili nazočni telefonskoj sjednici savjetnika održanoj 3.rujna 2013.godine,te da su dali odobrenje za priopćenje koje je javnosti obznanjeno navedenog dana u svezi događanja u Vukovaru,ali morate znati da je ovo deset nepobitnih dokaza kako je resorni ministar Matić bezočno lagao preko medija hrvatsku i širu javnost o vjerodostojnosti priopćenja potpisanih savjetnika.

Okomio se pri tom na članove savjeta da su izmanipulirani, pri tom ponavljajući bezočne laži ne birajući uvrede.Njegov govor o članovima savjeta,poglavito o dvojici za koje je istaknuo da su manipulatori, bezvrijedni i lažljivci, pri čemu se nije libio u svojoj argumentaciji negativno i krajnje prizemno spomenuti dvojici savjetnika njihove roditelje,obitelj i susjede.Također je izjavi da su ostali članovi izmanipulirani od strane dvojice koje nije imenovao a poslije kontradiktorno ističe kako upravo on zna najmanje petoricu savjetnika kojima je želja postati ministrima u nekakvoj Karamarkovoj vladi,pri tom je javnosti i svojim savjetnicima održao svojevrsno predavanje o demokraciji.

Pitamo g.ministra Matića sada kad je nedvojbeno uhvaćen u laži i manipulacijama hrvatskim braniteljima što je već dugo politički standard u Hrvatskoj,koji mu to demokratski čin slijedi i ostaje?

U svome obraćanju,potpisani članovi Savjeta apeliraju na sve medije,političare i stranke,da na ovom nemilom i nezabilježenom slučaju ne dižu tenzije oko situacije u Vukovaru i da s njim ne manipuliraju u svojim dnevno političkim obračunima.Neka ovaj slučaj bude pouka svima koji žele manipulirati, lagati,podmetati i boriti se takvim nečasnim metodama,jer napokon političari trebaju shvatiti da je puno učinkovitije razgovarati i dogovarati se isključivo iskreno,istinski i bez figa u džepu.

Stoga,neka jednom za svagda osobe koje obnašaju državne i političke dužnosti shvate da je svaki drugi put utopija iz jednostavnog razloga što istina u konačnici uvijek izađe na vidjelo.

Naše obraćanje zaključujemo stanovištem da čvrsto ostajemo na pozicijama onoga što smo iznijeli u prvom priopćenju koje su prenijeli mediji s posebnim naglaskom na napaćeni Grad heroj Vukovar.

Da budemo potpuno jasni, mi smo se o tome izjasnili još davno 12.ožujka 2013.godine na 5.sjednici Savjeta ministra branitelja kada je upravo ministar Matić što inače nije običaj prije raspravljanja o navedenoj točki dnevnog reda bez pojašnjenja zatražio da se razgovor na tu temu ne snima.

U PRILOGU ORIGINALNI I POTPISANI DOKUMENTI SAVJETNIKA MINISTRA MATIĆA

scn-1
scn-2
scn-3
scn-4
scn-5
scn-6
scn-7
scn-8
scn-10
scn-9
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.