EKSKLUZIVNO: Zbog dr.Vesne Bosanac-Hrvatski Branitelji bojkotirati će proslavu ulaska u EU kao i proslavu 5.kolovoza u Kninu

28.06.2013. 20:20:19

-Potporu dr. Vesni Bosanac na današnjoj konferenciji za novinare u prostorijama Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata dale su mnoge Braniteljske udruge...

-Predstavnici koordinacije Braniteljskih udruga iz domovinskog rata Grada Zagreba,Nezavisni dragovoljci Hrvatski,UHDDR,predstavnici Veterana Gardijskih postrojbi iz Domovinskog rata, predstavnici udruge Specijalne policije i mnoge druge.

-Naglasili su pri tom nespornu ulogu dr.Vesne Bosanac u Domovinskom ratu i pritom su još jednom istaknuli da je dr. Vesna Bosanac Heroina Domovinskog rata koja je u najtežim danima za Vukovar i vukovarske ranjenike mnogo puta izlagala svoj život samo da bi pomogla i spasila živote kako civila tako i hrvatskih branitelja.

-Sve udruge zajedno osudile su smjenu dr. Vesne Bosanac s položaja ravnateljice Opće županijske bolnice Vukovar te napmenuli, dr. Vesna Bosanac je godinama uspješno vodila Opću bolnicu Vukovar i zasigurno nije kriva za konstantno urušavanje zdravstvenog sustava u Hrvatskoj.

-Predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josip Klemm smjenu doktorice Bosanac ocijenio je velikom pogreškom. "Ako oni tu pogrešku i nepravdu ne isprave, nijedan branitelj neće ove godine doći u Knin na proslavu obljetnice 'Oluje'", poručio je Klemm.

-Također je i predsjednik zbora veterana Gardijskih postrojbi Ilija Vučemilović, podržao izjavu Josipa Klema kako niti jedan hrvatski Branitelj neće doći u Knin 5. kolovoza na proslavu Dana Pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih Branitelja.

-Vučemilović je naglasio za Braniteljski portal, da će se svi ponovno sastati i ukoliko se ova sramotna odluka ministarstva zdravlja ne povuče u korist dr. Vesne Bosanac,donijet ćemo zajednički stav što nam je za činiti u prigodi svečanog prijema Hrvatske u EU.

B.P

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.