Esih: Otvoreni smo za suradnju s ostatkom desnice; HDZ-u ne vjerujemo; Petir se sama izjasnila

03.06.2019. 11:53:27

"Nažalost, ili na sreću, imala sam prilike sudjelovati u radu HDZ-a kroz Klub u Saboru. Ne, nemam povjerenja ni u jednu frakciju unutar HDZ-a. Te kolege su puno puta mene tapšali po leđima, ali na Klubovima nisu podržavali moje prijedloge. Jedna ruka im može biti na srcu, ali druga u džepovima hrvatskih građana", zaključila je Esih Na pitanje koga će podržati na predsjedničkim izborima, Esih je rekla: "Sada trenutno ne mogu govoriti ni u smjeru Škore ni u smjeru aktualne predsjednice. Miroslav Škoro naš projekt? Ne bih rekla. Mnogi su pristali da budu nečiji projekt". Na pitanje može li se na parlamentarnim izborima očekivati ujedinjena desnica, Bruna Esih u razgovoru za RTL jasno poručuje: "Razgovora će biti. Ja sam apsolutno otvorena za to. Mi smo spremni za razgovore, ali to ne znači da prihvaćamo bilo kakve uvjete. Mi tražimo dugoročnu politiku. Bez mandata u parlamentu, ne može se puno toga učiniti", kazala je. Za eventualnu suradnju s Marijanom Petir ističe: "Petir se sama izjasnila. Ja sam s njom imala razgovor, taj je razgovor bio nezadovoljavajuć. Potrebno je strpljenja, mnoge će stvari druge postati vidljivije, svatko će imati pokazati svoje pravo lice", kaže Esih. O suradnji s HDZ-om kaže: "Nažalost, ili na sreću, imala sam prilike sudjelovati u radu HDZ-a kroz Klub u Saboru. Ne, nemam povjerenja ni u jednu frakciju unutar HDZ-a. Te kolege su puno puta mene tapšali po leđima, ali na Klubovima nisu podržavali moje prijedloge. Jedna ruka im može biti na srcu, ali druga u džepovima hrvatskih građana", zaključila je Esih. direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.