EVO GDJE MOŽETE GLEDATI SUDAR ŠAHTARA I DINAMA

22.10.2019. 16:00:00

Dinamo danas u Ukrajini očekuje prava strateška bitka. Protivnik je renomirani Šahtar Darija Srne, koji je najavio objavu velike vijest poslije utakmice.

Trener Šahtara Luisa Castra ostao je koncentriran.

“Transfer? Nećemo sada pričati o tome, sad ćemo se više koncentrirati na utakmicu, ne na tu priču. Nisam ni vidio što je Srna točno rekao.”


TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
Kako da smršavite nakon 40te? Recept koji je oduševio mnoge!
Midas - Nativno Internet oglašavanje

Narančasto – crni su vrlo uspješni u domaćem prvenstvu, i jasno je da svu energiju mogu prebaciti na Ligu prvaka u kojoj imaju vrlo aktualnu situaciju.

Kako sada stvari stoje borit će se s Dinamom za drugo mjesto u grupi, odnosno prolaz u eliminacijsku fazu. Dinamu je veliki vjetar u jedra dala visoka pobjeda protiv Atalante, no poslije drugog kola Šahtar se bodovno izjednačio s Dinamom zahvaljujući porazu modrih u Manchesteru.

U dvije utakmice koje su pred nama, Dinamo i Šahtar će se susresti dva puta, kao i Atalanta s građanima. Za očekivati je da će Guardila ugasiti natjecateljski žar u Talijanima, i osigurati prolaz dalje.

Zagrepčani i Ukrajinci će učiniti sve nebi li sa što više bodova krenuli u završni obračun.

Utakmicu iz Harkiva možete pratiti na programima Planet Sport (Hrvatska), Arena Sport (Srbija), SportKlub (Slovenija).

 

Rezultati by SofaScore

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU!

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: J.V.H.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.