EXKLUZIVNO: Jadarnka Kosor za Braniteljski portal- ONI KOJIMA SAM NAJVIŠE DALA ZABILI SU MI NOŽ U SRCE!

02.10.2013. 07:17:46

Jadranka Kosor za Braniteljski portal otvorila je dušu i osvrnula se na optužbe koje joj kako kaže dolaze od strane onih kojima nisu bili popularni njeni potezi dok je bila premijerka RH.

Upitali smo Jadranku Kosor o tom što misli o optužbama Stožera za Hrvatski Vukovar

Žalosno je da me žele izmanipulirani od politike diskreditirati upravo oni kojima sam dala najviše misleći pri tom na hrvatske branitelje govori nam Kosor.

Stravično je to da me upravo sada znajući da sam ostala bez osiguranja idu diskreditirati kao političarku i osobu, i pomalo me strah svega toga nastavlja Kosor.

Što se tiče optužbi Stožera za hrvatski Vukovar, kada bi to i bila istina što iz Stožera navode; kao što nije, ja sve ovo nikako nisam zaslužila zbog svega onog dobrog što sam uradila za hrvatske branitelje i za hrvatske građane.

Užasno sam nesretna, sad nam već kroz suze govori Jadranka Kosor, što neki ljudi dozvoljavaju da ih se ovako olako dade izmanipulirati jer sam dala sve za hrvatske branitelje,što mnogi brzo zaboravljaju.

Oni kojima sam dala najviše danas su mi zabili nož u srce, ali Bog je velik i vjerujem da sve vidi, kroz plač nam govori Jadranka Kosor.

Što se tiče agencije IFIMES,ta agencija mi je dodijelila nagradu 2010. godine za najpolitičarku tj. političkog lidera regije kaže nam Kosor jednako kao što sam sličnu nagradu dobila i od Večernjeg Lista.

Kosor-Ja nisam glasala za Stjepana Mesića

Stjepana Mesića izabrao je Hrvatski narod na demokratskim izborima i ja nisam glasala za njega govori nam Kosor, a kako i bih kada sam mu bila politički protivnik i konkurencija za predsjednika/cu Hrvatske.

Mogu samo ponoviti da sam tužna u srcu i duši, vidno rezignirana, Kosor se ponovo osvrnula na to da su se neki branitelji olako dali navući na nečije igre a dobro se kako kaže zna tko stoji iza njih.

Mnogima je veliki problem što sam ja u svemu ostala čista obraza i nisam se ničim okoristila,a jednako tako dok sam bila Premijerka RH pokrenula sam mnoge procese a posebice pokretanje borbe protiv korupcije i kriminala u Hrvatskoj, što nitko do tada nije ili imao hrabrosti ili nije želio. Jako mi je teško na srcu i duši završila je razgovor za Braniteljski portal Jadranka Kosor.

B.P.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.