Federalni ministar za pitanja branitelja u BiH Zukan Helez pretukao Hajdarevića?

10.09.2013. 08:44:39

Federalni ministar za pitanja branitelja Zukan Helez rekao je u ponedjeljak da nije učestvovao u masovnoj tuči u bugojanskom klubu "Motocross" u kojoj je pretučen vlasnik objekta Benjamin Hajdarević. Helez je pojasnio kako se u trenutku incidenta zatekao ispred spomenutog lokala, ali je odmah nakon spoznaje da se nešto "kuha", sjeo u automobil i odvezao za Travnik, prenosi Dnevni avaz.

- Nemam apsolutno nikakve veze s tučom, niti sam učestvovao u tome. Pogotovo nije točno da sam  udario Hajdarevića. To su obične neistine iza kojih stoji politika – rekao je Helez.

S druge strane Hajdarević odgovara: - To je smiješno. Ne znam samo kako može govoriti takve laži. Uostalom, postoje kamere koje su sve snimile, kao i očevici koji su sve vidjeli – uzvratio je Hajdarević.

Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona izdano je priopćenje u kojem piše kako je policijskoj stanici Bugojno prijavljeno narušavanje javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu „Motocros". Prema prijavi, u narušavanju javnog reda i mira sudjelovalo je više osoba, a u to vrijeme u objektu se nalazio i ministar za pitanja boraca u Vladi FBiH Zukan Helez.

- To je sve što za sada možemo reći. Izvršen je uviđaj na licu mjesta, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac. U tijeku su aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja. Nove detalje imat ćemo narednih dana – kazao je Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBK.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.