Filmska pljačka u Cannesu, nestali dragulji s crvenog tepiha

17.05.2013. 16:29:58

17.5.2013

Skupocjeni dragulji vrijedni više od milijun dolara napravljeni od strane poznatog švicarskog brenda satova i nakita, Choparda, ukradeni su iz hotela u Cannesu.

Lopovi su upali u hotelsku sobu jednog od zaposlenika Choparda, otvorili sef u kojem je bio pohranjen skupocjeni nakit te otišli s njime u nepoznatom smjeru. Luksuzne je dragulje na crvenom tepihu trebala nositi jedna od zvijezda filmskog festivala. Riječ je o hotelu Novotel u centru Cannesa. Istraga je u tijeku. Ovo nije prvi slučaj ove godine da su lopovi odnijeli nečiji nakit. U veljači se u centru Parizu dogodila pljačka u kojoj su naoružani lopovi ukrali dijamante u vrijednosti četiri milijuna dolara. I.La./ thelocal.fr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.