Fimi media: svjedočili Tkalčić i Rajnović, Mudrinić se ispričao poslovnim skupom

27.05.2013. 15:09:13

ZAGREB - U nastavku suđenja u aferi Fimi media svjedočio je nekadašnji čelnik Janafa i INA-e Dubravko Tkalčić dok se šef T-HT-a Ivica Mudrinić ispričao te danas nije svjedočio... Dubravko Tkalčić u svom je svjedočenju rekao da je poziv u Vladu, na 'sporni' sastanak 2007. gdje je tadašnji premijer Ivo Sanader okupio sve direktore državnih poduzeća, dobio preko tajnice. Rekao je da je sastanak trajao kratko i da je Sanader govorio o potrebi suradnji tvrtki i objedinjavanja nabave. Fimi media mu je, rekao je, poznata jer su putem te tvrtke nabavljali poklone i snimali promo film o Janafu jer je slika o tom poduzeću, zbog Družbe Adrie, u javnosti bila prilično loša. Rekao je i da je Fimi media korektno odradila posao. Danas je svjedočio i bivši direktor Hrvatskih voda Slavko Rajnović koji je potvrdio sastanak u Vladi na kojem su velikim dijelom bili direktori državnih tvrtki. Rekao je da je uvodni dio sastanka držao Mladen Barišić, a zatim Ivo Sanader, pa opet Barišić. Nisu direktno spominjali Fimi mediju, već se pričalo o suradnji tvrtki i objedinjavanju nabave. Na suđenju se danas nije pojavio direktor T-HT-a Ivica Mudrinić koji je također trebao svjedočiti. Ispričao se važnim poslovnim skupom Udruge poslodavaca. Suđenje se nastavlja sutra svjedočenjem Frane Bilavera i Darija Jelušića. Media servis Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.