FOTO: General Markač Uskrs proslavio s braniteljima u Savskoj 66

05.04.2015. 17:44:07

Oslobođeni general pridružio se prosvjednicima na misi koju je predvodio don Tihomir Šutalo. Njegov posjet oduševio je okupljene U šatoru branitelja i stopostotnih vojnih invalida slavi se Uskrs: misu je predvodio don Tihomir Šutalo koji je pozvao branitelje da budu uzor, primjer nesebične ljubavi i dobrih namjera. Braniteljima se na misi pridružio i general Mladen Markač. Fotografije generala u šatoru u Savskoj 66 objavljene su na Facebook stranici Potpora Đuri Glogoškom. Markač je, vidi se na fotografijama, razgovarao i s don Šutalom.
Mladen Markač

Mladen Markač

Mladen Markač

Mladen Markač

"Prestanite biti heroji Domovinskog rata, postanite stvaratelji našeg društva i postanite uzor našeg društva," poručio je Šutalo u propovijedi. Na uskrsnoj misi u braniteljskom šatoru, don Tihomir Šutalo rekao je kako branitelji mogu biti uzor građanima.

"Nemojte dozvoliti da vas smatramo jadnicima, da Da vas smatramo braniteljima. Tražite od nas i budite uzori, stvaratelji. To je razlika između onoga što ste vi doživjeli, između muke i stradanja prije dvadeset godina i ono što vi možete dati nama," rekao je Šutalo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.