FOTO: Josipović i Gotovina proćaskali uz rakiju

10.11.2013. 12:37:25

1_181962

Novinari su pak čuli kako su se, dobro raspoloženi, našalili kako bi predsjednik nakon političke karijere mogao uzgajati girice kao hranu za tunogojilište generala Gotovine.

U sklopu svog posjeta Zadru, predsjednik Ivo Josipović je obišao i Poljoprivrednu zadrugu Maraska Tinj, važnog dobavljača višnje maraske za zadarsku tvrtku Maraska d.d., kao i poljoprivrednu zadrug MasVin iz Polače, koja je sa svojih 60 hektara zemljišta najveći ekološki uzgajivač vinove loze i maslina u Dalmaciji, prenosi Slobodna Dalmacija.

General Ante Gotovina bio je, uz predsjednika RH Ivu Josipovića, glavni uzvanik predsjedničkog posjeta zadarskom zaleđu. General se neočekivano pojavio pri obilasku Poljoprivredne zadruge Masline i vino gdje je stigao u društvu načelnika Općine Pakoštane Milivoja Kurtova , čime je, naravno,privukao svu pozornost.

Nije želio davati izjave novinarima, ali se rado fotografirao s predsjednikom Josipovićem koji se pak okušao u inovativnoj berbi maslina pomoću „posteljice" za prikupljanje ploda.

Novinari su pak čuli kako su se, dobro raspoloženi, našalili kako bi predsjednik nakon političke karijere mogao uzgajati girice kao hranu za tunogojilište generala Gotovine.

Domaćini su Predsjedniku i njegovoj pratnji pokazali nasade maslina, vinove loze i smokava, a u podrumima je priređena degustacija šampionskih ulja, dok su vina kušana kasnije, uz ručak na kraju posjeta, prenosi Slobodna Dalmacija.

10-11-2013- 11-35-04

10-11-2013- 11-35-30

10-11-2013- 11-35-55

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.