(FOTO) Novi detalji stravične nesreće u Istri. Poginula su dvojica mladih zaštitara tvrtke Securitas

17.03.2021. 09:23:00

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 00:22 sati na dionici Ivoli – Rogovići Istarskog ipsilonapoginula su dva zaštitara tvrtke Securitas.

Nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao vozilom Fiat Doblo, daruvarske registarske oznake, iz smjera čvora Ivoli u smjeru čvora Rogovići. Iz zasad neutvrđenih razloga, vozač je skrenuo u desno izvan kolnika gdje je udario u smjerokazni stupić te u zaštitnu ogradu nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u ogradu za zaštitu od žbuke. Obojica poginulih 31-godišnjaka su iz Rijeke i zaposlenici su zaštitarske kuće Securitas, javlja Glas Istre.

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

“Nažalost, noćas smo primili vijest koja je sve nas u Securitasu duboko potresla. Za nas kao kompaniju koja njeguje iznimnu povezanost i bliske kolegijalne odnose među našim ljudima, ovo je iznimno težak i osjetljiv trenutak. Kolege koji su, nažalost, izgubili svoje živote, bili su neizostavan dio našeg tima. Misli svih zaposlenika Securitasa Hrvatska sada su uz obitelj poginulih. Želimo izraziti najiskreniju sućut i bezrezervnu podršku njihovim najmilijima u ovom teškom trenutku”, navedeno je u priopćenju koje potpisuje Iva Funčić Lučić, direktorica marketinga i komunikacija tvrtke Securitas sa sjedištem u Zagrebu.

Glas Istre doznaje da na cesti nisu pronađeni tragovi kočenja, a nije bilo ni zanošenja vozila. Vozilo nije bilo ni s čim u koliziji pa se sumnja da je vozač zaspao za volanom.

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Maja Štefanac/Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.