FOTO Ovako se štite od silovatelja!

19.06.2013. 18:12:07

Novi modni krik na ulicama kineskih gradova mogle bi postati tzv. dlakave čarape, čija je glavna svrha odvraćanje potencijalnih seksualnih nasilnika od mogućih žrtava. Kineskim se internetskim prostranstvima ovih dana proširila fotografija novog oružja protiv perverznih nasilnika. Ženama se za šetnju ulicom tijekom ljetnih mjeseci preporučuju tzv. dlakave čarape. >> Vlada poručila: 'Ne nosite čarape na posao!' Navodno su izrazito ugodne za nositi, ali vizualno su pomalo zastrašujuće. Gotovo u potpunosti zaklanjaju pogled na noge, dio tijela koji mnogi muškarci na lijepim ženama rado promatraju, dok pervertitima upravo lijepe noge znaju biti mamac da žene krenu dirati, hvatati i zlostavljati. Fotografiju je objavio jedan korisnik kineske verzije Twittera, a Huffington Post piše da je ideja donekle slična posebnoj indijskoj odjeći u koju su ugrađeni elektrošokeri i odašiljači uz pomoć kojih je žrtvu seksualnog napada moguće locirati. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.