FOTOBOMBA Morski pas iz valova vrebao na dva mala surfera

03.01.2014. 12:59:42

3-1-2014 11-57-40

Iza dva mala surfera se vidi obris morskog psa koji je očito poput njih hvatao valove, a možda je htio uloviti još nešto, ali mu srećom nije uspjelo.

June Emerson je na kalifornijskoj plaži Manhattan fotografirala svog 12-godišnjeg sina dok je s prijateljem surfao, ali njezina je fotka na kraju ispala fotobomba nakon što se na njoj našao i nepozvan gost.

U pozadini se naime vidi obris morskog psa, koji je čini se također hvatao valove kao ova dva 12-godišnjaka, a možda je htio uloviti i još nešto. Srećom, svi su sudionici preživjeli, a June je, piše Huffington Post, sinu i njegovom prijatelju rekla da se na fotografiji vidi delfin kako ih ne bi uplašila. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.