Franjo Varga: 'Kako se osjećam? Loše. Pao sam s krova neki dan'

06.05.2019. 14:41:26

Pretpostavljalo se da će Varga danas dati iskaz, no on je rekao da je došao po svoju opremu Franjo Varga, jedan od optuženih u aferi SMS, ušao je u podne u zgradu Državnog odvjetništva u Osijeku šepajući. "Loše se osjećam, pao sam s krova", rekao je kratko novinarima. Dodao je kako nije došao dati iskaz, već po svoju opremu. Pretpostavljalo se da će Varga danas dati iskaz, a što je rekao i glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić. Sastank s DORH-om Varga je sam zatražio, rekavši da će im otkriti tko mu je dao sporne SMS-ove. Podsjetimo, Vargu se tereti da je kreirao lažnu SMS prepisku između bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i jednog osječkog suca kako bi pomagao bivšem čelniku Dinama Zdravku Mamiću u sudskom postupku protiv njega.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.