Frljićev osobni rat na Zajčevoj službenoj facebook stranici

20.01.2015. 15:15:01

Službena facebook stranica Hrvatskog narodnog kazališta Ivan pl.  Zajc je imovina građana grada Rijeke baš kao što je i zgrada kazališta koje uključuje i njegovo pročelje. Na facebook stranici bi riječka i hrvatska javnost trebala biti obavještena o predstavama i radu kazališta jer je komunikacija na društvenim mrežama važan segment modernog marketinga. Oliver Frljić je međutim službenu stranicu kazališta pretvorio u svoje osobno sredstvo za obračun sa neistomišljenicima iz kazališne i kulturne domene pa tako na stranicu lijepi slike Vitomire Lončar i proziva Snježanu Banović za uključivanje u facebook grupe koje ne podržavaju Frljićev rad. Sa tih stranica najavljuje i službene kazališne tiskovne konferencije koje će održati u prostoru kazališta, uz koje također lijepi slike Vitomire Lončar,  a da o istoj toj tiskovnoj konferenciji  nema niti riječi na službenoj web stranici kazališta. Frljić bi trebao svoje osobne ratove protiv Vitomire Lončar i Snježane Banović voditi sa svoje osobne facebook stranice ili sa neke njegovih štovatelja a ne sa službene stranice kazališta jer na to nema pravo. Postavlja se još jednom pitanje kada će se o radu Olivera Frljića povesti rasprava na sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke jer je očito da on u ovom gradu radi što ga je god volja. Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.