Gdje mu je pamet?! Hvaranin u more bacio kutiju s bombom

19.09.2014. 11:33:16

Samo s kaznenom prijavom za nedozvoljeno posjedovanje eksplozivnih tvari prošao je 37-godišnji Hvaranin. On je prošle subote oko 1 sat u noći, u mjestu Ivan Dolac na otoku Hvaru u more bacio kutiju u kojoj se nalazila - ručna bomba
Samo s kaznenom prijavom za nedozvoljeno posjedovanje eksplozivnih tvari prošao je 37-godišnji Hvaranin. On je prošle subote oko 1 sat u noći, u mjestu Ivan Dolac na otoku Hvaru u more bacio kutiju u kojoj se nalazila - ručna bomba.Nju je pak sutradan pronašao građanin i alarmirao policiju koja je pak eksplozivnu napravu izronili iz mora i predali je djelatnicima Protueksplozijske zaštite.O (ne)djelu 37-godišnjaka, koji očito nije puno razmišljao svojom glavom, već spomenutom kaznenom prijavom upoznato je Državno odvjetništvo.
Autor: GORAN KNEZOVIĆ/DN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.