‘GENERAL’ JE U KNINU: Pogledajte što je ondje snimio Goran Višnjić!

09.05.2017. 09:22:06

SNIMLJENO POLA PREDVIĐENOG MATERIJALA Na svojem se Instagram profilu glavni glumac pohvalio s nekoliko fotografija iz Knina Ekipa filma “General” narednih desetak dana snima u Kninu. U ponedjeljak se snimao sastanak generala Ante Gotovine i ratnih zapovjednika postrojbi koje su sudjelovale u Oluji, održan 6. kolovoza 1995. Za istim stolom na istom mjestu, u Vijećnici na Tvrđavi, javlja HRT. Redatelj Antun Vrdoljak HRT-ovoj je novinarki rekao kako će u Kninu snimati desetak dana jer moraju snimiti sve što se u Kninu događalo u to vrijeme. Naglasio je da je, nakon serije loših filmova o Domovinskom ratu, došlo vrijeme da se snimi jedan pošteni film o toj tematici. Za svoju filmsku ekipu imao je samo riječi hvale. Glavni glumac Goran Višnjić naglasio je da je cijela ekipa nakon dva i pol mjeseca napornog snimanja malo i umorna. Najavio je da se nakon Knina sele u Split gdje će snimati “kolumbijske” scene koje su malo ležernije, a odnose se na ljubavne scene, zezanciju i sl., otkrio je Višnjić. Dosad je snimljeno pola predviđenog materijala za film. Snimanje će trajati do 20. srpnja a odvija se na brojnim mjestima kao što su Knin, Livno, Šepurine, Zadar, Prkos, Kašić, Islam Grčki, Obrovac, Škabrnja, Sljeme, Lučko, Crna Mlaka, Imotski, Split, Pag, Pirovac, Turanj, Pakoštane, Peruča, Rijeka, Erdut, Dalj i Zagreb, a snimat će se i u Francuskoj. Pomoćnik je redatelja Kristijan Milić, poznat i kao redatelj filma Broj 55, HRT-ova ratnoga filma koji se bavi tematikom Domovinskoga rata i koji je također bio na setu. Za produkciju je zadužen Andrija Vrdoljak, a za fotografiju Vjekoslav Vrdoljak. Emitiranje televizijske serije General na HRT-u predviđeno je tijekom 2018. Na svojem se Instagram profilu glavni glumac pohvalio s nekoliko fotografija:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.