GLASNOVIĆ: Kada će velikosrpski imperijalisti isplatiti Hrvatskoj ratnu odštetu

14.03.2017. 20:19:53

GLASNOVIĆ: Kada će velikosrpski imperijalisti isplatiti Hrvatskoj 32 milijarde US dolara izravne ratne odštete iz Domovinskog rata?

Žrtve ustaškog režima traže 3,5 milijardi US dolara?

Ako, kako kažu crveni kmeri, Hrvatska počiva na temeljima ZAVNOH-a, kada će se Hrvatima vratiti tisuće konfisciranih stanova, tvornica, obrta i milijune hektara poljoprivrednog zemljišta? Samo njemačkoj manjini u Yu oduzeto je zemljište veličine Lihtenštajna koje danas vrijedi 11 milijardi US dolara. Tko će platiti odštetu stotinama tisuća pobijenih, mučenih, i zatvaranih od 45. do devedesetih. Kada će velikosrpski imperijalisti isplatiti Hrvatskoj 32 milijarde US dolara izravne ratne odštete iz Domovinskog rata? Gdje su nestale milijarde dolara od njemačke ratne odštete koje je dobila Jugoslavija nakon Drugog svjetskog rata? Samo Mađarska je 1955.g. isplatila Jugoslaviji 75 milijuna dolara ratne odštete. To je u današnjoj protuvrijednosti oko pola milijarde dolara. Nasljednici jugo nacionalista stvaraju novu generaciju iseljenika. Oni ostaju u državi, ona je njihova prćija od 1945.g. Dok njima nepoželjni odlaze, kao što su odlazili njihovi očevi i djedovi. Samo od 1960.g. do 1972,g, otišlo je 1,4 milijuna ekonomskih migranata, većinom Hrvata. To je Tito zvao višak radne snage, donosi kamenjar.com.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.