Glasnović: Marksizam je realan i moćna opasnost

20.07.2019. 10:26:20

Kada danas osobu pitate za opasnost „Kulturnog Marksizma“ naletjet ćete na upitnik iznad njegove glave. Kako? Komunizam? Pa on je većinom nestao 1989 i ostatak se potopio 90-tih? Pa što nam mogu učiniti nekoliko primitivaca i starih kadrova tih propalih marksističkih eksperimenata. Na žalost nije tako, Marksizam je realan i moćna opasnost jer se modificirao kroz metapolitiku u oblik kulturnog marksizma. (metapolitika = osvajanje kulturnog prostora kroz ciljanu propagandu. Mladi bi rekli : Ovo je „IN“ a to je „OUT“. Stime postaje „IN“ i „OUT“ okvir (Framing) u kojega se onda selektivno ubacuje po potrebi svega i svačega ali u korist kulturno marksističke agende s ciljem jedne male svjetske elitne sile koja će kontrolirati sve. Upravo taj mix koruptivne Ljevice u Hrvatskoj i quasi Desnice, Antife, Neofeministica, ratnika za razna socijalna prava, buduci Ekofašizam, razmijena stanovništva, ITD nisu nikakva slučajnost a kamoli neočekivana pojedinačna pojava. Oni su neizbježan rezultat kulturnog marksizma razvijenog sjedišta poslijeratnog razdoblja, koji želi srušiti sve stupove naše kulture i izbrisati našu povijest iz razloga stvaranja iskrivljene kulturne povijest u korist jedne nove nad rase u obliku klase. Današnji kulturni marksisti su četvrta generacija koja je nastavila ono što su profesori pedesetih i studenti šezdesetih započeli. Opet nastavili učitelji sedamdesetih i studenti osamdesetih godina u vremenu dok zapadni kapitalizam svijetom cvati i paralelno financira istu agendu kroz državne proračune u milijunima. Zapamtimo jedno – u toku ali pogotovo nakon svake takve revolucije su svanuli u svim tim bivšim socijalističko marksističkim Državama bivši kadrovi kao Milijunaši i Multimilijunaši koji su postali medijski popularni, “uspješni” i “bogom dani” ! Dali vam je to poznato od nekuda?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.