Glasnović: Što se događa sa najvećom pljačkom 90-tih

28.01.2017. 13:14:57

Glasnović: Što se događa sa najvećom pljačkom 90-tih, gdje su stotine milijuna dolara izvučene vani a sada se vraćaju u obliku investicija u Hrvatsku. Tko je arhitekt privatizacije i pretvorbe, tko su ti ljudi?
Možete li bar sekundu da ne buljite u taj mobitel, jedanput otvorite uši, vi samo sebe slušate ili jedan drugog, i nikog drugog ne slušate. Prvenstveno istina nije selektivna. Vi patite od selektivne amnezije. Što je geneza ovog – zaštite svjedoka? Pa tko vam sjedi u državnim odvjetništvima, tko su ti ljudi? Umiru svjedoci u Kanadi, u Australiji, njih nitko ne pita…. A šta ih nitko ne pita, nitko ne pita za 140 masovnih grobnica u Zagrebu, nitko ne pita za šefa OZNE u Bjelovaru gdje imate stotine masovnih grobnica, šuma Lug, gdje su ljude žive vezivali za drva i spaljivali ih….Nitko ne govori o najvišem ekonomskom zločinu u povijesti jugoistočne Europe, to je privatizacija i nacionalizacija, o tome se šuti….selektivna amnezija. Pa kako možete pobiti pola milijuna ljudi a o tome nitko ne govori? Što se događa sa najvećom pljačkom 90-tih, gdje su stotine milijuna dolara izvučene vani a sada se vraćaju u obliku investicija u Hrvatsku. Tko je arhitekt privatizacije i pretvorbe, tko su ti ljudi? Tko je najbolje dao cijenu za ta poduzeća na otvorenom tržištu? Pa Centralni komitet Feldmaršala! Zašto su  jedine zemlje u Europi koje nisu provele Lustraciju – Slovenija i Hrvatska. To je razlog zašto nema istine? Pa zar nitko u Hrvatskoj nije čuo riječ HOLODOMOR i GLADOMOR?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.