Glogoški: Ne odustajemo od naših zahtjeva, do daljnjega ostajemo u Savskoj!

16.06.2015. 13:56:41

Žao mi je što premijer nije prepoznao da branitelji rade na zakonu, kazao je Glogoški Branitelji prosvjednici iz Savske 66 danas su u 13 sati održali konferenciju za medije na kojoj su poručili kako do daljnjega ostaju u šatoru ispred Ministarstva branitelja. – Još jednom ćemo premijeru Zoranu Milanoviću uputiti sve naše probleme kako bi naše zahtjeve mogao nadležnima uputiti na razmatranje. Žao mi je što premijer nije prepoznao da branitelji rade na zakonu. Upućujemo poruku svima nadležnim institucijama da ćemo i dalje raditi na njemu te ćemo ga do kraja mjeseca uputiti saborskom odboru za ratne veterane – kazao je predsjednik udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški. – Pregovori se ne prekidaju, nastavljamo. Od naših zahtjeva ne odustajemo te ostajemo ovdje do daljnjega, kazao je Glogoški. Rekao je i kako je upućen prijedlog da se prostor ispred Ministarstva branitelja proglasi trgom Nevenke Topalušić. Na pitanje je li zakon na kojem rade ustavni zakon, Glogoški je rekao kako ''rade na zakonu koji bi riješio njihove probleme''. Na kraju konferencije Glogoški je kazao da osuđuju događanja na Poljudu. – Treba oštro kazniti onoga tko je to napravio – rekao je Glogoški. Podsjetimo, treći sastanak branitelja s ministrom branitelja Matićem, koje bio zakazan za jučer, ipak se nije održao. Predsjednik Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški najavio je kako će se u 10 sati održati sastanak braniteljskih udruga. Naglasio je kako ministar Matić nije dobrodošao na razgovore jer branitelji prosvjednici traže njegovu i ostavke njegovih pomoćnika Bojana Glavaševića i Vesne Nađ.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.