Glumačka fešta u Zagvozdu počela uz predstavu i janjetinu

30.06.2013. 19:20:34

– Zagvozd bi bez svojih kazališnih susreta bio isto kao Omiš bez klapa, Split bez svoga Splitskog ljeta ili Sinj bez svoje Alke – rekao nam je Vedran Mlikota, alfa i omega ovog događanja.

Na Trgu glumaca u središtu male zabiokovske općine Zagvozd šesnaestu godinu zaredom “oživjele” su kazališne daske i otpočeli su još jedni kazališni susreti “Glumci u Zagvozdu”, ove godine znakovito, dan prije ulaska Hrvatske u EU. Predstavom “Ne igraj na Engleze”  Satiričnog kazališta Kerempuh iz Zagreba Hrvoje Kečkeš, Borko Perić i Tarik Filipović otvorili  su ovogodišnje susrete, a prohladna zagvoška noć nije omela vjernu zagvošku publiku da do zadnjeg mjesta popuni trg. – Zagvozd bi bez svojih kazališnih susreta bio isto kao Omiš bez klapa, Split bez svoga Splitskog ljeta ili Sinj bez svoje Alke – rekao nam je Vedran Mlikota, alfa i omega ovog događanja. – Ja ne poznam glumca u Hrvatskoj i u široj regiji koji u Zagvozd ne voli doći. Uvijek rado dolazim i uvijek ću rado dolaziti u Zagvozd jer ovdje su prekrasna druženja i dobra atmosfera – dobro raspoložen nadovezao se Tarik. Ipak, kroz smijeh je dodao: “U Zagvozdu je najbolje kad jaganjci utihnu”, jer, priznaje, jedino u Zagvozdu jede janjetinu u jedanaest sati navečer. U janjetini je uživao i glumac Hrvoje Kečkeš i otkrio nam čime se ona zalijeva. – Ostali mogu čime hoće, a ja ću isključivo sokom. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.