GOSPIĆ: Dvije bankarice pronevjerile više od milijun kuna

08.02.2019. 15:31:36

Dvije bankarice iz gospićke poslovnice Splitske banke, jedna iz Gospića (40), a druga iz Otočca (49) završile su u policijskom pritvoru zbog pronevjere više od milijun kuna, izvijestila je u petak ličko-senjska policija.

Gospićanku policija sumnjiči da je kroz prosinac 2018. godine i dalje do 28. siječnja 2019. kao voditeljica poslovnice banke, protupravno prisvojila gotov novac u iznosu od 1.074.670 kuna. U pronevjeri joj je pomogla zaposlenica te banke iz Otočca, koja je svojim potpisom ovjerila neistinito izvješće o stanju glavne blagajne, znajući da stanje glavne blagajne ne odgovara podacima unesenim u izvješće, priopćila je policija. One su u petak uhićene, predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu. Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.