Gotovina: Treba se biti korak ispred, makar pokušati, a to rade

18.09.2015. 13:09:59

Na pitanje bi li se u sve trebala uključiti i vojska Gotovina je rekao da je on sada u mirovini i da to sada rade neki mladi ljudi. Upitan za komentar o izbjegličkoj krizi umirovljeni general Ante Gotovina rekao je da se ne slaže s time da se Hrvatska zatvori za izbjeglice. ”Ja ne znam brojku i nije mi bitna. Postoje institucije koje se brinu za to i odgovorne su za to. Ne možete se zatvoriti. Kako zatvoriti? Treba se pristupiti problemu organizirano i to se radi. Treba se biti korak ispred, makar pokušati, a to rade”, rekao je Gotovina, piše Dnevnik.hr. Na pitanje bi li se u sve trebala uključiti i vojska Gotovina je rekao da je on sada u mirovini i da to sada rade neki mladi ljudi. Podsjetimo, od srijede je u Hrvatsku ušlo 13.300 izbjeglica koje, nakon što je Mađarska zatvorila granicu sa Srbijom, put do zemalja zapadne Europe traže kroz Hrvatsku. Beli Manastir je mjesto koje je trenutačno najteže pogođeno izbjegličkim valom! Tamo je stigao višestruko veći broj ljudi nego što mogu primiti. MUP je zbog situacije s izbjeglicama zatvorio sve granične prijelaze sa Srbijom osim Bajakova.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.