Gust promet prema unutrašnjosti, očekuju se gužve

22.07.2013. 09:18:57

Pojačan je promet autocestama A1, A2 Zagreb-Macelj i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru unutrašnjosti, osobito dionicom od Bosiljeva prema Zagrebu, izvijestio je Andrej Prosoli iz HAK-a.

Pojačan je promet autocestama A1, A2 Zagreb-Macelj i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru unutrašnjosti, osobito dionicom od Bosiljeva prema Zagrebu. Povremeno su zastoji na Krčkom mostu, te u Istri prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija. Zbog jake bure na dionici Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Otvorena je dionica državne ceste D1 Udbina-Gračac. Radovi se nastavljaju, a prometuje se uz privremenu regulaciju prometa. Jadranskom magistralom kod mjesta Plat (Župa dubrovačka-D8) vozi se jednim trakom, naizmjence. Zbog jake bure na dionici Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Povremeno su zastoji na Krčkom mostu, te u Istri prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija. Trajekti plove redovito a gužve su moguće u svim pristaništima i lukama. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.