Gusti dim nad Ksaverom: Gori agencija za malo gospodarstvo

17.05.2019. 11:29:36

Navodno su se zapalile instalacije u prostoru ispod HAMAG-a gdje traju radovi i adaptacija. Požar je lokaliziran, a ozlijeđenih ljudi. Zaposlenici su evakuirani, kao i obližnje veleučilište U Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije na zagrebačkom Ksaveru u petak ujutro izbio je požar. Gusti dim se širio zagrebačkim naseljem. Vatrogasci su požar uspjeli lokalizirati. POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: čitatelj24sata

Navodno su se zapalile instalacije prostor ispod HAMAG-a gdje traju radovi i adaptacija. Doznajemo kako nema ozlijeđenih. Svi zasposlenici su evakuirani, kao i obližnje Zdravstveno veleučilište kojem je otkazana i nastava. Vatrogasci trenutno pregledavaju požarište i uskoro će početi očevid. Izgorjele su instalacije ispod HAMAG-a. Požar su prijavili zaposlenici Agencije i dojavili vatrogascima koji su odmah izašli na teren i uspjeli lokalizirati požar. Šteta je materijalna.
>> Uskoro više...
   

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.