Halucinacije lijeve ratno-profiterske oligarhije

27.08.2013. 18:10:16

Nekoliko dana, pa i tjedana, je prošlo od osamnaeste obljetnice proslave Oluje, kako one proslave u Kninu, gdje su branitelja Tkalčićeve ulice, pogađate, u Zagrebu, Zorana Milanovića izviždali oni koji nisu bili toliko hrabri da bi se u jeku velikosrpske agresije usudili slobodno šetati jednom od najelitnijih zagrebačkih ulica, dakle, oni koji su zviždali Milanoviću uglavnom su se skrivali po Vukovaru, Škabrnji, Osijeku, Gospiću ili Šibeniku, tako i one u Čavoglavama, na kojoj se, na užas ratno-profiterske lijeve falange, koja vrvi od ratnih kukavica i poludezertera, ne zaboravimo ni legalne ratne profitere, okupilo nikad više Hrvata i nekoliko novinara, odnosno, brojača ustaških kapa, ovi posljednji otišli su iz kultnog mjestašca Dalmatinske Zagore praznih ruku pokazavši da su s matematikom na 'ti' koliko i s istinom. Očito su ustaške kape ostale u ormarima Stjepana Mesića kao podsjetnik na neka crna Mesićeva vremena kad je dežurni hrvatski antifašist zazivao Juru i Bobana upomoć te usput gubio čekove hrvatskih iseljenika.  Naravno, o Mesićevim plodnim danima lijeva oligarhija, koja uporno jednu, ponekad i dvije, ruku drži u našim džepovima, dosljedno šuti. Ohladilo se i tupo lice užasa, nesuđeni general JNA, branitelj splitskih birtija i kafića, suborac Borisa Dežulovića i njegovog izmišljenog prijatelja Kože, Ante Tomić. Sjećate li se Ante Tomića, ne sviđa mu se Mirko Norac na Kninskoj tvrđavi, ali zato ne može odoljeti zelenim novčanicama ratne kukavice, najdražeg Sanaderovog zabavljača i legalnog ratnog profitera Ninoslava Pavića. Ne zamjerite čovjeku, tko bi najdražem piscu Hrvoje Hribara plaćao konjak da nema Nine Paveća? Ako se Tomić ohladio tek se zagrijava deklarirani fan Draže Mihailovića. sarajevska pobjegulja, Miljenko Trodimenzionalni Brada Jergović, koji, onako, na prvi pogled 'baca' malo na Mihailovića. Zabrinuo se Mihailovićev fan za srpsku nejač u Vukovaru, ponovno ugroženu od strane hrvatske ustašoidne policije. Naime, srpska nejač, do zuba naoružana mržnjom i fašizmom, urlala je po Vukovaru, gradu koju je fašistička bagra sravnila sa zemljom, o Kosovu, Srbiji, i Vukovaru srpskom te pritom zazivala Jergovićevog Dražu, što je sasvim sigurno kad sarajevskog heroja, koji je iz opkoljenog Sarajeva pobjegao u mrsku mu Tuđmanovu Hrvatsku, probudilo nježne emocije. Kad je netko dosljedna poput hrvatske razularene ljevice, koja s demokratskom ljevicom ima veze kao Mesić s antifašizmom prije 20 godina, onda obično nikoga ne može iznenaditi, naime, Hrvati odavno znaju za halucinacije lijeve falange, međutim, to još nitko nije rekao glavnim akterima mračne Hrvatske. Oni, naravno, ne mogu smisliti puno toga stvorenog u Hrvatskoj proteklih dvadeset godina, no, kuna im je milija njemačke marke, a Starčević od Tita i Draže zajedno. Posebno ako ta kuna dolazi iz džepova hrvatske sirotinje. Šteta što u Hrvatskoj idu liječnici u štrajk, imali bi puno posla, poglavito psihijatri. Izvornu vijest možete pogledati ovdje                                                        

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.