Hasanbegović prokomentirao Plenkovićeve ‘prijetnje zbog neposluha’

27.03.2017. 09:17:21

BEZ UZBUĐENJA Esih i Hasanbegović već mjesecima grade svoj vlastiti politički imidž, neovisno o HDZ-u Zlatko Hasanbegović koji otvoreno podržava nezavisnu kandidatkinju Brunu Esih u predizbornoj utrci, mogao bi se naći na udaru šefa HDZ-a Andreja Plenkovića čiji je favorit u utrci za Zagreb, Drago Prgomet. Plenković je na televiziji otvoreno poručio da će biti posljedica za sve one koji će raditi protiv Prgometove kandidature, što se tumači kao poruka upravo Hasanbegoviću. No, bivši ministar kulture ne uzbuđuje se zbog toga. ‘Nisam se prepoznao u Plenkovićevim riječima’, rekao je Hasanbegović u izjavi za Večernji list. Podsjetimo, Esih i Hasanbegović već mjesecima grade svoj vlastiti politički imidž, neovisno o HDZ-u. Ipak, sudeći po anketama, možda se šef HDZ-a Plenković ipak preračunao kada im je dopuštao ‘soliranje’ jer danas Bruna Esih u istraživanjima javnoga mnijenja stoji puno bolje od HDZ-ovog kandidata Drage Prgometa. Cijeli ovaj mali sukob krenuo je još prošloga tjedna kada je Hasanbegović izjavio da mu je žao što Esih nije kandidatkinja HDZ-a, dodajući da je očito da HDZ sada nema boljeg kandidata od Prgometa.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.