HČSP organizira mimohod potpore hrvatskim braniteljima

12.04.2015. 13:14:52

Hrvatska čista stranka prava za 16. travnja 2015. u 12 sati organizira mimohod potpore hrvatskim braniteljima u Savskoj 66. Mimohod kreće s Trga bana Josipa Jelačića točno u podne, od kuda se kreće pješice do Savske. HČSP je samo organizator i ne želimo na tomu nikakve političke bodove, tako da su na taj mimohod potpore svi dobrodošli, odnosno svi kojima je Hrvatska u srcu. Suprotstavimo se teroru kojega trpe naši branitelji od strane aktualne vlasti, vrijeme je za zajedništvo bez strančarenja i podjela. Apeliramo na policiju neka ostavi svoje postrojbe u postajama, jer nama u našoj državi ne treba takva vrsta zaštite, kakvu obilato pružaju tzv. anti-prosvjednicima. Bog i Hrvati !   Josip Miljak, predsjednik HČSP-a

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.