HČSP u subotu organizira prosvjed protiv samoubilačke imigracijske politike EU

22.09.2015. 18:51:12

Hrvatska čista stranka prava u subotu 26. rujna 2015. u 13 sati na Trgu bana Jelačića (ispred kipa) u Zagrebu organizira mirni prosvjed protiv samoubilačke imigracijske politike Europske unije. Nekontroliranim puštanjem masovne ilegalne invazije imigranata u Hrvatsku, a time i u ostale države Europske unije, Hrvatska radi veliku pogrešku te postavlja sebi i Europi veliku tempiranu bombu do čije će eksplozije doći prije ili kasnije. Kozmetička i kratkovidna “rješenja” Zorana Milanovića samo će potaknuti još više potencijalnih imigranata na ilegalan ulazak u Europu. Cilj preko 95% imigranata, koji ulaze u Europu, su samo i isključivo ultra-liberalne socijalne naknade u Njemačkoj i Švedskoj. To se ne može nazivati izbjeglištvom. Zaustavljanje masovne ilegalne imigracije svim sredstvima nije pitanje lijevog ili desnog političkog opredjeljenja, ni poštivanja tzv. ljudskih prava, niti pokazivanja neke tolerancije i humanosti. Ljudsko je pravo hrvatskog naroda da spriječi neizbježnu katastrofu do koje će doći ako se ne zaustavi ovakva masovna invazija imigranata u Hrvatsku i ostatak Europe, a u kojoj će stradati i Europljani i imigranti. Ne budimo naivni i ne postavljajmo tempiranu bombu ni sebi, a ni drugim državama. Sve raspoložive činjenice upućuju na to da je masovna invazija imigranata iz Bliskog istoka i Afrike, kao i rat na Bliskom istoku, dirigirana i pomno isplanirana. Hrvatska ne smije nasjesti na tu igru, niti bespogovorno izvršavati naredbe šefova zapadnih zemalja, već mora pokazati da je suverena i samostalna država te štititi sigurnost hrvatske i europske budućnosti. Prosvjed je uredno prijavljen policiji.   Pozivamo sve one koji se protive samoubilačkoj imigracijskoj politici EU da nam se u subotu pridruže.   Frano Čirko, predsjdenik Mladeži HČSP-a i glavni organizator

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.