HDZ: Kujundžić je odlučio otići još prije mjesec dana kada je podržao nestranačkog kandidata koga je podupirao i SDP

12.06.2013. 21:13:05

U HDZ-u se pretjerano ne uzbuđuju odlaskom Milana Kujundžića i njegovim današnjim istupima. Kažu kako je ovo bio sasvim očekivan rasplet, nakon što je Kujundžić na lokalnim izborima podržao jednog nestranačkog kandidata koga je podržavao i SDP. - U HDZ ulazi na desetke ljudi dnevno, a neki i odlaze. Zbog odlaska gospodina Kujundžića svijet neće stati. On je tek jedan član i to je sve što možemo reći o njegovoj današnjoj konferenciji za novinare, kazala je glasnogovornica HDZ-a Silvana Oruč Ivoš. >>Milan Kujundžić istupio iz HDZ-a - Gospodin Kujundžić je odlučio da više neće biti član stranke onog trenutka kad je odlučio podržati nestranačkog kandidata, odnosno kandidata kojeg su podržavali SDP i druge stranke, gospodina Starčevića u Gospiću, kontra našeg kandidata. S druge strane, HDZ ne može biti taoc želja i frustracija gospodina Kujundžića jer on nije pobijedio na unutarstranačkim izborima, zaključila je glasnogovornica HDZ-a Oruč Ivoš. Među članovima HDZ-a, kako neslužbeno doznajemo, već uveliko kruži šala kako je Kujundžić "zagovornik ponavljanja unutarstranačkih izbora sve dok on osobno ne zasjedne u predsjedničku fotelju".   R.H. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.