HNES - Hrvatsko nacionalno etičko sudište - APEL

28.05.2015. 23:15:39

Hrvatsko nacionalno etičko sudište najoštrije prosvjeduje protiv bešćutnog agresivnog nerazummnog ponašanja premijera Zorana Milanovića i njegova ministra unutrašnjih poslova Ostojića na njihovim grubim prijetnjama nedužnim patnicima stopostotnim braniteljima-invalidima Domovinskog rata,koji samo traže priliku za razgovor o svojim pravima koja su grubo ugrožena. Užasavamo se na izjavu sabornika Grbina, koji se prijeti krvlju izjavom da Vlada otklanja unaptijed svaku odgovornost ako dođe do prolijevanja krvi. Ta izjava podsjeća na izjavu Anđelinovića, pradjeda Pusićevh iz 1918 godine kada je na Trgu bana Jelačića u Zagrebu ubijeno više desetina hrvatskih vojnika, a zloglasni šef zagrebačke policije Anđelinović je izjavio kasnije u beogradskom parlamentu da se ponosi što je prolio hrvatsku krv. Sram Vas bilo Milanoviću, Grbinu, Ostojiću,veleizdajnici hrvatskih nacionalnih interesa. Približava se kraj vašoj odvratnoj izdajničkoj politici. Nemojte se usuditi proliti hrvatsku krv. Stiće Vas kazna Božja. Zvonimir Šeparović, predsjednik Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta i Hrvatskog žrtvoslovnog društva

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.