HOĆE LI "INSTITUCIJE" ODRADITI SVOJ POSAO GLEDE IZJAVE STANKOVIĆA U NU2?

04.03.2019. 09:17:06

Čekaj malo...Stani jesam li ja gledajući javnu televiziju to danas 3. ožujka 2019 dobro čuo?!?! Možda je nadležnim tjelima , i mnogim gledateljima promaklo, no meni nije. U 30 minuti i 4 sekundi voditelj u javnom medijskom prostoru tijekom emisije Nedejeljom u 2 u kojoj je gostovao gospodin sudac Mislav kolakušić voditelj Aleksandar Stanković javno izjavljuje kako ON ZNA ljude koji su dali liječnicima mito?!? Citiram njegove riječi izrečene u eter gdje kaže " Kak, da velim, JA puno više znam ljudi koji su dali liječnicima mito...a sucu ne znam da li je itko dao mito " Nije li on Aleksandar Stanković kako je i sam izjavio govoreći o zlu korupcije prema svojoj izjavi i suučesnik u koruptivnim radnjama, suučesnik dakle u kaznenom djelu korupcije jer eto kaže kako ima saznanje, kako on zna počinitelje koruptivne radnje, zna o davanju i primanju mita a to nije nije prijavio? Još je tragičnije što ga sudac Kolakušić nije opomenuo kako je dužan to svoje znanje i saznanje prijaviti, dakle ako ako zna tko i kome daje i uzima mito, a eto javno kaže kako zna i to na javnoj televiziji. Možda je sudac prečuo te njegove riječi i izjavu , no ja nisam. Pitam se hoće li DORH, MUP ili te famozne institucije koje bi trebale raditi svoj posao, pokucati na vrata g. Aci Stankoviću zbog te izjave i pokrenuti istragu sa ciljem borbe protiv korupcije kako se mnogi poltičari hvale. Hoće li ga (u što sumnjam) HTV odstraniti sa radnog mjesta ili barem ukoriti i natjerati neka se u slijedećoj emisji ispriča svekolikoj javnosti što je eto pogriješio i nije prijavio kazneno djelo za koje ima saznanja...možda, iako sumnjam . Čini se kako za neke u ovoj zemlji ne vrijede hrvatski zakoni dade se zaključiti, ili je ljudima poput voditelja Aleksandra Stankovića normalno znati za korupciju, davanje i primanje mita , ljude koji to čine i to ne prijaviti.... Podijelite ako se slažete sa napisanim. Hvala od srca. U ime Hrvatskog Vojničkog reda Mario Maks Slaviček Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.