Hoće li na HTV-u 5. kolovoza, na Dan domovinske zahvalnosti, biti prikazan 'antifašistički maraton' s Tuđmanom i braniteljima u glavnim ulogama?

23.06.2014. 13:38:37

Radmanova moralna ubožnica, koji će, nadajmo se, biti protjeran s Hrvatske televizije nakon promjene vlasti i pada aktualnog režima, takozvana javna televizija, na Dan antifašističke borbe, koju aktualna vrhuške ove države poistovjećuje s komunizmom, prikazala je na 3. programu cjelodnevni maraton takozvanih antifašističkih filmova, koji se nigdje, ama baš nigdje u svijetu, ne smatraju antifašističkim nego ratnim filmovima. Treba li reći da je Radmanova moralna ubožnica prikazivala i komunističke filmove, između ostalih i filmove snimljene u boljševičkom Sovjetskom Savezu te u komunističkoj Jugoslaviji? Umjesto iskrcavanja na Normandiji, umjesto borbe u Ardenima, mi smo dobrim dijelom svjedočili junaštvu Titovih drumskih razbojnika, u glavnoj ulozi, naravno, Bata Živojinović, svojedobno oslonac Slobodana Miloševića. Ako je Goran Radman,  zajedno sa svojim rođacima i poznanicima, šef Hrvatske televizije u odlasku, odlučio 22. lipnja prikazati 'antifašistički maraton' na Hrvatskoj televiziji, hoće li nešto slično vidjeti i 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, koji se ujedno obilježava kao dan hrvatskih branitelja? Hoćemo li na dan kada budemo slavili Oluju imati nekoliko dokumentarnih filmova posvećenih prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, hoćemo li baš na taj dan saznati zašto su Milanović i Josipović bili tolike kukavice pa nisu smogle hrabrosti uključiti se u obranu zemlje, hoćemo li imati na Hrvatskoj televiziji imati dokumentarac o bogaćenju Ninoslava Pavića? Hoćemo li saznati gdje su bili Aco Stanković, i mnogi drugi s tzv. javne televizije, kad je gorio Vukovar i zašto nisu branili Hrvatsku? Hoćemo li 5. kolovoza imati na Hrvatskoj televiziji imati ekskluzivnu objavui s popisom dezertera i ratnih profitera te ratnih kukavica? Ukratko, hoće li Dan domovinske zahvalnosti imati isti tretman kao Dan antifašističke borbe na Hrvatskoj televiziji? Hoće li biti prikazan koji film na HTV-u a koji nije autorsko (ne)djelo Hrvoje Zovka i moderatora Ivice Đikića, znanog iz klevetničke gluposti 'Đikan i generali'? Hoće li možda biti prikazan Sedlarov 'Četverored', film koji je u demokratskoj Hrvatskoj zabranjen? Naravno, poznavajući Radmanov način razmišljanja i njegovih slljedbenika vjerujemo da će središnja figura HTV-a 5. kolovoza biti Velimira Bata Živojinović, zvan Životinja. Autor: Ivana/TN Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.