Hrvat Božo Bošnjak, vukovarski branitelj: Ponosan sam što sam član SDSS-a!

15.12.2013. 18:12:57

1_201630

Božo Bošnjak je dobio pljesak za još jednu izjavu; da se on, Božo Bošnjak stidi postupaka nekih njegovih sunarodnjaka u Vukovaru, koji su razbijali dvojezične ploče po državnim zgradama Vukovara.

U Karlovačkoj županiji, točnije u Krnjaku živi hrvatski branitelj iz Vukovara, Božo Bošnjak. I čovjek je član SDSS-a, objavljeno je na službenim stranicama te stranke! Tragikomično. Na kraju ratnog puta je završio u stranci koja se poziva na učenje Jove Raškovića. Jedna od govorancija tog nakaznog lika srpske fašističke povijesti je bila u Benkovcu i legendarna rečenica, "nemojte tražiti od mene oružje, ali ako treba oružja, valjda će se naći netko ko će vam ga dati", a rulja je vikala vrlo "pomirujuće"; "ubit ćemo ustaše"! Rašković je na tome zahvaljivao, Srbi bi urlali "ubit ćemo Hrvate", a Rašković bi im pristojno na tome zahvaljivao; "hvala vam, hvala vam"?!

Sada je izvjesni Božo Bošnjak ponosni član takve stranke! Hrvatina i po. Treba se Bošnjak pitati, što se uopće borio protiv ćirilice u Vukovaru, protiv Srba, kada je sada član jedne stranke, koju čak prezire i sam predsjednik Ivo Josipović. Pupovac, etno političar, tako označen od strane predsjednika, dobio je u redove jednu promašenu osobu, koja sada diže rejting srpske bolesne politike SDSS-a. Stožer za obranu Vukovaru je po ovom branitelju teroristička skupina, koja brani Srbima u Vukovaru ćirilicu? Tko treba neprijatelja uz ovakve Hrvate? Boriti se za Hrvatsku, a poslije ćči u jednu stranku koja je vođena od Milorada Pupovca?!

"Vrijednosti antifašizma trebaju biti temelj odnosa Hrvata i Srba u današnjoj i budućoj Hrvatskoj"- nedavno je  rekao  Pupovac i ostao živ. Divnih li tekovina. Valjda misli na križni put, ubijanje hrvatskih vojnika ranjenih na svršetku II. svjetskog rata, ili se možda tu misli na onu klaonicu s početka toga rata u okolici Srba? Stvarno se ne mogu odlučiti koja je tekovina bolja, ona iz Boričevca, kada je dijete od pet godina ubijeno u jami za tekovine bratstva i jedinstva ili možda što su partizani generala Jovanića i ekipa danima silovali mlade Hrvatice u Zagrebu, možda onih 400 jama u koje su bacali Hrvate "hrabri" partizani?! Sve je to bilo tako velikodušno kao i mnoga silovanja Hrvatica po Vukovaru od strane srpskih zvijeri. Tako kompatibilno, vjerojatno po Pupovcu, od 1941. do 1991. su skrojeni odnosi bratstva i jedinstva. Srbi nas ubijaju, siluju i raseljavaju, a mi smo isti kao oni, braneći svoju zemlju i zato nam treba antifašizam i zločin, koji ide sa tim zajedno.

Može li luđe od toga? Božo Bošnjak je dobio pljesak na skupu SDSS-a za još jednu izjavu; da se on, Božo Bošnjak stidi postupaka nekih njegovih sunarodnjaka u Vukovaru, koji su razbijali dvojezične ploče po državnim zgradama Vukovara. Božo Bošnjak je za to dobio veliki srpski aplauz! Vjerojatno se Bošnjaka danas srami Igor Gilja, policajac, koji zbog svoga poginulog oca nije mogao trpiti ćirilicu na zidu. Stidi ga se i 700 000 građana, koji ne žele ćirilicu u Vukovaru.

Bošnjak ostani ti u srpskoj stranci, kako bi  ostali Hrvati vidjeli kakvih nas ima, bez obzira što si bio branitelj, jer sada braniš neobranjivo, pljuješ po smrti Blage Zadre. Ovaj Bošnjak je kandidat za najveći promašaj u politici svih vremena.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.