Hrvat se obratio kancelarki: 'Uvažena gospođo Merkel, spriječite odvođenje 'nepodobnih' Hrvata u ludnicu!'

07.08.2014. 13:40:07

Novi slučaj Marka Franciškovića nevinog Ivana Pranklina dokazuje nam, da UDBA-ini nasljednici i njihovi huškači sustavno uništavaju Hrvatsku i da zemlja Hrvatska hitno treba lustracijski zakon!

"Uvažena gospođo kancelarko, dr. Merkel,

velika mi je radost, draga gospođo Bundeskanzlerin pisati Vam svako pismo, ali ovo me ispunjava tugom i boli, jer Vam stalno pišem i tražim od Vas neku pomoć. Da, ali ne preostaje mi ništo drugo u ovom važnom slučaju, budući da se moj zemljak i član njemačke manjine u Hrvatskoj nalazi u životnoj opasnosti, samo zato što nije mogao podnjeti nepravdu suca i liječnice, koji su onomad Marka Franćiškovića strpali u zatvor, a koji je zahvaljujući Vašem zalaganju prije nekoliko mjeseci pušten na slobodu. Ivan Pranklin nalazi se nevin već tjednima u zatvoru i izložen je teškim crveno-fašističkim metodama obrade, koje liče onima, što ih je čuveni Rus Aleksandar Solzenicin u svome djelu GULAG opisao, to je Hrvatska danas i k tome još članica demokratske Europske unije.

Nevjerojatno, ali ovo je sve moguće zahvaljujući jednom ministru unutrašnjih poslova Ostojiću vlade Zorana Milanovića, jednom korumpiranom sucu Marku Benčiću i jednoj liječnici psihijatrije, dr. Anice Biško. Oni svi krše sve moguće zakone RH i EU, pune mladog čovjeka sa različitim štetnim supstancama i dijagnosticiraju kod njega bizarno pseudo-bolesno stanje, a koji po njima predstavlja za svoju okolinu veliku opasnost, a što je jednostavno rečeno glatka laž i podla izmišljotina duševno bolesnih adlatusa crveno – fašističkih huškača, draga gospođo kancelarko, dr. Merkel! Ja osobno garantiram, draga gospođo kancelarko za mog prijatelja, gospodina Ivana Pranklina i usuđujem se ovdje časno izjaviti, da je on upravo glede njegove njemačke pripadnosti posebno od tih beštija u čovječnom liku zlostavljan, danas i već davno prije toga. Onaj samozvani "pravednik", Ivo YUsipović ne reagira uopće na svekolike pozive pomoći raznih osoba i organizacija, pritom se mora isto tako reći, da HHO, na čijem čelu jedan Ivan Zvonimir Čičak stoji, zatvaraju oči pred ovom tragedijom i prave se gluhi, ali kad je bio živ dr. Franjo Tuđman bili su vrlo aktivni, tada, kad je svaki mogao bez straha sve slobodno reći što je htio i demonstrirati gdje je htio, i takvi slučajevi koje sam Vam ja u nekoliko navrata opisao nisu nikada u njegovo vrijeme postojali i događali se. Unatoč tome usuđuju se crveno-fašistički huškači dr. Tuđman vremena kao "tamna vremena" prozivati, kao onaj lažov Stjepan Mesić, kojem nisu njegove avanturističke laži povjerovali čak ni suci u Den Haagu, a što se danas najbolje vidi iz sudskih protokola.

Draga gospođo dr. Merkel, ja Vas molim, kako se samo Gospodin u crkvi moli, spasite život mog prijatelja Ivana Pranklina, jer njegov život je u velikoj opasnosti, ako bude još dulje vrijeme izložen istim torturama, spasite taj mladi život od nepunih 32 godine! Vi ste onomad spasili gospodina Hodorkovskog iz Rusije i Marka Franćiškovića iz Hrvatske oslobodili zatvora od tih zločinačkih sudaca, pa Vas molim, učinite to i za Ivana Pranklina, učinite molim Vas sve što je u Vašoj moći, da on doskora zdrav ugleda svjetla slobode! Ja se usuđujem ići toliko daleko i tvrditi, da je Republici Hrvatskoj, što se tiče zakonodavstva i pravosuđa, policije i privrede potrebita jedna što skorija prinudna uprava od strane EU-a, inače će ta prekrasna zemlja doskora biti posve izgubljena i završiti u kaosu, vjerujte mi to, moja draga Bundeskanzlerin, dr. Merkel!

Draga gospođo, dr. Merkel, prije nekoliko godina počeo sam Vam pisati pisma u ime hrvatskih građana i zamoliti Vas u njihovoj borbi za razvoj demokracije u Hrvatskoj i za lustracijski zakon, pomoći, kao i onaj zloglasni Lex-Perković, koji je krajem lipnja prošle godine, malo prije pristupa Hrvatske EU u Saboru izglasan – kroz politički i privredni pritisak spriječiti. Lex-Perković je jedna od najvećih blamaža države i hrvatskog naroda, a koji je onda doveo do napetosti između gospođe Viviane Reding, EU-komisarke za pravo i hrvatske vlade, 2013. godine. Samo sa sposobnim i ne korumpiranim osobama iz EU dijaspore i inozemstva ova zemlja može i postići će potrebit oporavak, a ne sa praznim frazama onih bezbožnih propovjedača kao Leko, YUsipović, Milanović... Isti se sve češće bez imalo stida nađu u crkvi na misama i moraju tada tamo od kardinala Bozanića slušati oštre jezične prijekore, budući se jedva od mafijaša ovoga svijeta razlikuju, no to ide kod njih iz jednog uha unutra a u drugo van, točno kao i kod Linića, Pupovca, Grčića, Ostojića ili jednog Karamarka, Šukera, Kosor ili kako se onomad događalo kod njihovih predhodnika, da li je to bio Sanader ili Kalmeta je za krizno stanje u zemlji svejedno i isto.

Hrvati trebaju obnovu društva, ali ne kroz ovih 1800 potrošenih manekena, koji se već 24 godine vrte u političkom karuselu. Zemlju mogu samo svježe i ne potrošene kvalificirane snage iz ove močvare prijevare naroda izvući, kojih ima dovoljno u dijaspori i na isto treba moja njemačka kancelarka stalno opominjati i upućivati prigodom svakog susreta sa ovim bezbožnim zločincima i crvenim fašistima, i svojom cijelom političkom težinom djelovati, pa ako je i potrebno izvršiti i najveći mogući pritisak, jer za to smo mi Nijemci Hrvatima povijesno zaduženi.

Srdačni pozdravi i najbolje želje za Vaš zasluženi odmor, dragi Bog neka čuva Vas i Vašu obitelj, bezbroj Hrvata mole dnevno za Vaše zdravlje, jer u Vama i EU vide jedinu nadu skorijeg ozdravljenja njihove lijepe zemlje."

SrdačnoVaš, Karl Kutniak

  • Autor: S.Vučković/Dnevno.hr
  • Photo: Screenshoot youtube
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.