HRVATI IZ ARGENTINE PODRŽAVAJU HRVATSKE BRANITELJE: NISTE SAMI! UZ VAS SMO!

20.11.2014. 10:33:36

Nakon što je Braniteljski portal prvi objavio virtualnu potporu raseljenih po svijetu Hrvata, počele su se izrađivati i snimati nove Video potpore, te objavljivati na You tube, od strane naših Hrvata. Prikazujemo Vam još jednu potporu hrvatskim braniteljima objavljenu na You tube, Hrvatica i Hrvata iz Argentine...Tekst i VIDEO u nastavku... Dragi naši Branitelji, Zahvaljujući vama mi imamo slobodnu Hrvatsku. Vi ste se borili za sve nas, i zato sada mi želimo vam dati svu našu podršku u ovom teškom trenutku. Mala smo zajednica, ali sva naša srca su s vama. HRVATI IZ ARGENTINE PODRŽAVAJU HRVATSKE BRANITELJE! NISTE SAMI! UZ VAS SMO! -Hrvatski Svjetski Kongres - Argentina -Croacias Totales - RadioSat -Croacias Viva Latinoamérica -Hrvatska Vjerska Središta u Argentini M.S.M./Braniteljski portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.